fitness meester logo

The Pre-Workout van MyProtein Review

Een review over The Pre-Workout van MyProtein is over het hele internet veel te vinden. Dat komt doordat MyProtein deze pre-workout aanprijst als een van de beste pre workouts. In het verleden heb ik al vaak gebruik gemaakt van pre-workout, en ik was dan ook benieuwd hoe goed deze pre workout nu echt is. Lees in het in deze The Pre-Workout review waar ik alles vertel over de werking van dit product van MyProtein!


Over The Pre-Workout van MyProtein

Laten we eerst eens wat meer vertellen over The Pre Workout van MyProtein. Wanneer we naar de website van MyProtein gaan, komen we eigenlijk al veel te weten over dit supplement.

Ingrediënten

MyProtein verteld ontzettend duidelijk wat er in hun pre-workout zit! Helaas doen niet alle bedrijven dat bij hun pre-workout. Voor mij is het ontzettend belangrijk dat ik weet wat er in pre-workout zit, omdat het helaas nog steeds voorkomt dat er veel troep in zit. Gelukkig is dit niet zo bij de pre-workout van MyProtein.

pre workout myprotein review

Smaken

Er is genoeg keus, want The Pre-Workout is te verkrijgen in maarliefst 8 verschillende smaken:

  • Blue Raspberry
  • Cola
  • Fruit Punch
  • Grape
  • Lemon Sherbet
  • Orange Mango Passionfruit
  • Pineapple Grapefruit
  • Strawberry Kiwi.

Prijs

De pot is 444 gram en hieruit kun je 30 schepjes van 14 gram pre-workout halen. De prijs voor deze pot is €30,99. Deze prijs is voor iedere smaak hetzelfde.The Pre-Workout van MyProtein Review

Ik ben al een aantal pre-workouts gewend. Deze pre-workout werkt ontzettend fijn. Ik kan er ongeveer 1 tot 1.5 uur mee trainen en merk dat ik veel meer kracht en energie hebt tijdens mijn krachttrainingen.

Mijn pot had de smaak ‘Strawberry Kiwi’. Natuurlijk smaak pre-workout nooit lekker, maar deze smaak was goed te doen. Het smaakt niet chemisch, maar het is wel een erg sterke smaak.

Ook tijdens mijn hardloop-training heb ik de pre-workout gebruikt, en ik merk ook hier een groot verschil! Tijdens mijn hele training voelde ik mezelf een stuk energieker.

Wat ik zelf ook fijn vond is dat deze pre-workout er niet voor zorgt dat je begint te trillen of erg hard zweet uit het niks. Normaal gesproken werd ik soms wel eens misselijk van pre-workout, en dat was bij deze pre-workout niet het geval.


the pre workout review
Zo ziet The Pre-Workout van MyProtein er uit

Andere reviews over The Pre-Workout

Op de eigen website van MyProtein krijgt het product 4 sterren. Dit zijn de meest opvallende en belangrijkste reviews:

Ik gebruik deze pre workout om voor mezelf de lat wat hoger te leggen. Blueberry shake is niet super lekker maar het werkt wel degelijk goed. In een maand met squads +25% verbeteringen gemaakt waar ik voorheen eigenlijk stil stond met het gewicht. Ik heb wel het idee dat ik er meer door zweet, maar dat kan ook komen omdat ik meer gewicht pak dan voorheen.

Een gebruiker op MyProtein.nl

Een verbetering van meer dan 25%! Dat is erg veel voor een pre-workout. Een zeer positieve gebruiker dus!

Ik heb de smaak cola genomen alleen vind ik de smaak niet lekker hij is erg aanwezig en overheerst heel erg. Daarna mengt hij heel slecht, ik moet continu roeren zodat niet op de bodem blijft liggen. Daarnaast is het effect wel erg fijn.

Een gebruiker op MyProtein.nl

Dit is niet de enige review die zegt dat de smaak niet lekker is. Zoals ik ook al zei, zul je even moeten wennen aan de smaak. Het is niet per se een chemische smaak, maar hij is erg sterk.Conclusie van de review over The Pre-Workout

‘The Pre-Workout’ van MyProtein is een van de beste pre-workout die ik ooit heb gebruikt. Er zit genoeg pre-workout in, maar het is jammer dat het in een te grote bot binnen komt. Zonde van het plastic. De smaak is goed te doen, maar wel even wennen. Niet per se een chemische smaak, maar erg sterk.

Het poeder lost redelijk goed op wanneer je het mengt met water. Soms moet je goed roeren, maar uiteindelijk lost het fijn op.

De pre-workout doet wat hij moet doen; je hebt meer energie en kracht tijdens je training. Ik merk zeker een verschil wanneer ik deze pre-workout gebruik.

Fitness Meester heeft een speciale korting geregeld via MyProtein zodat jij met 35% korting deze pre-workout kunt kopen!

Picture of Peter van der Schoot
Peter van der Schoot
Al 12 jaar lang ben ik actief in de wereld van fitness en gezonde voeding. In deze tijd heb ik veel ervaring opgedaan, en deze kennis wil ik graag delen op Fitness Meester. Heb je vragen? Laat dan even een reactie achter, dan reageer ik zo snel mogelijk.
Anderen bekeken ook..
Nieuwste berichten
Inhoud

Gratis e-book met 10 effectieve tips voor een sixpack!

Je bent er bijna...
Compleet 60%

Geef ons je e-mail adres en wij versturen je GRATIS het e-book ’10 effectieve tips voor een sixpack’!

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.