Iedereen houdt van pasta vanwege de veelzijdigheid en de heerlijke smaak. Vandaag introduceren we een verrukkelijk gerecht: zalmfilet in een fluweelzachte knoflooksaus met verse spinazie. Het unieke aan dit recept is dat het perfect samen gaat met je favoriete pasta of een bedje van rijst. We laten je in eenvoudige stappen zien hoe je deze culinaire creatie zelf kunt maken!
Benodigdheden:
- 4 stukken zalmfilet
- 40 ml droge witte wijn
- Zout en peper naar smaak
- 2 eetlepels olijfolie
- 420 ml room voor koken
- 300 gram verse baby spinazie
- 6 teentjes knoflook, geperst
- 1 gesnipperde ui
- 1 theelepel maïzena
- 100 gram in stukjes gesneden zongedroogde tomaten
- 50 gram geraspte Parmezaanse kaas
- Fijngehakte peterselie voor decoratie
Bekijk onze video voor een stap-voor-stap uitleg van de bereiding.