fitness meester logo

De Keto Revolutie Review

Steeds meer diëten beweren de sleutel naar een slank lichaam te zijn. Zo ook De Keto Revolutie van Mitchel van Duuren. Ik besloot de proef op de som te nemen en kocht de Keto Revolutie voor een eerlijke review. In deze review zal ik haarfijn uitleggen wat De Keto Revolutie is en hoe ik het product van Mitchel van Duuren heb ervaren!


Wat is De Keto Revolutie?

De Keto Revolutie is een programma met boeken die informatie en hulp geven voor het keto dieet. Dit programma is gemaakt door Mitchel van Duuren en is nu al een aantal jaar op de markt. Het doel van De Keto Revolutie is mensen blijvend vet laten verliezen door hun lifestyle op een positieve manier aan te passen. Dit doet de Keto Revolutie op zo’n manier dat het niet moeilijk is om het vol te houden.

Wat is een Keto dieet?

Het Keto dieet is een effectieve manier om vet te verliezen. Het is begonnen in Amerika en sinds een aantal jaar overgewaaid naar Nederland. Bij dit dieet is het belangrijk om meer gezonde vetten binnen te krijgen, waardoor je spijsvertering je vetopslag gaat gebruiken als brandstof voor je lichaam. Door in combinatie met gezonde vetten minder koolhydraten te eten, breng je je lichaam in een staat van Ketose. In deze staat zal je lichaam uiteindelijk meer vet gaan verbranden.

Wat zijn de voordelen van De Keto Revolutie?

Veel mensen die een Keto dieet volgen, houden dit niet lang vol. Om blijvend vet te kunnen verbranden, is het noodzakelijk om je lifestyle te veranderen. En daar komt de Keto Revolutie! De Keto Revolutie beweert je te helpen om je lifestyle aan te passen zodat je blijvend vet kunt verliezen met het keto dieet. Volgens De Keto Revolutie zul je de volgende voordelen ervaren:

  • Meer energie
  • Minder vaak een hongergevoel
  • Stralende huid
  • Betere spijsvertering
  • Gewichtsverlies
  • Gezonde huid en uiterlijk
  • Slanker lichaam

Wie is Mitchel van Duuren, de schrijver van De Keto Revolutie?

Mitchel van Duuren is de schrijver van De Keto Revolutie. Je zou deze naam kunnen herkennen, want hij heeft in het verleden al meerdere boeken geschreven over voeding en beweging. Mitchell van Duuren was al erg jong toen hij veel in de sportschool stond, en begon zijn carrière dan ook met een website waar hij eiwitpoeder promootte. Dit resulteerde uiteindelijk in een webwinkel waar hij eiwitten verkocht, totdat hij tijdens een roadtrip door Amerika het Paleo dieet ontdekte. Het Paleo dieet is een dieet dat er kort gezegd voor zorgt dat je meer energie uit je voeding haalt. Dit was een omkering in zijn leven; hij stopte met het verkopen van eiwitten en ging verder met het promoten van het Paleo dieet, waar hij later ook een boek over zou schrijven.

LEES OOK: Review: 20 Dagen Suikervrij – Ria Kamelle

Drie jaar later kwam Mitchel in aanraking met het Keto dieet, waar hij ontzettend enthousiast over was. Dit was voor hem de aanleiding om mensen die willen afvallen over te halen om aan het Keto dieet te beginnen.


Wat krijg je als je De Keto Revolutie koopt?

Wanneer je De Keto Revolutie aanschaft zul 5 producten ontvangen. Het belangrijkste product is het boek waar het allemaal om gaat; De Keto Revolutie. Vervolgens krijg je ook het Handboek Intermittent Fasting, het 21 Dagen Keto Revolutie Kookboek, maaltijd planningen & boodschappenlijstjes en een videocursus over De Keto Revolutie.

#1: De Keto Revolutie

In het belangrijkste boek staat duidelijk beschreven hoe je met het ketodieet kunt beginnen. Dit kan in het begin namelijk nog best lastig zijn. Ik had in het begin nog weinig kennis over het keto dieet, maar alles staat stap-voor-stap uitgelegd, wat ik zelf erg handig vond. Het boek ziet er goed uit en de inhoud is erg duidelijk.

Ik denk dat je dit boek uit eindelijk ook echt het meest gaat gebruiken. Vooral in het begin is een Ketogeen dieet lastig, en in dit boek staan gelukkig ook tips om hier mee om te gaan.

De Keto Revolutie

#2: Handboek Intermittent Fasting

Volgens de Keto Revolutie is het Ketogeen dieet goed te combineren met intermittent fasting. Ik heb zelf al jaren ervaring met intermittent fasting, en was dus erg benieuwd welke invloed het Ketogeen dieet hierop zou hebben. In dit handboek staat beschreven hoe je aan intermittent fasting kunt beginnen in combinatie met het Keto dieet.

Door mijn ervaring met intermittent fasting heb ik hier zelf ook een groot artikel over geschreven, boordevol met tips en strategieën. Benieuwd naar hoe jij ook kunt beginnen met intermittent fasting? Klik dan op de link.

De Keto Revolutie

#3: 21 Dagen Keto Revolutie Kookboek

Bij De Keto Revolutie zit een handig kookboek vol met recepten. Toen ik de recepten bekeek zagen ze er lekker uit en stond het recept duidelijk beschreven. Ik heb zelf wel wat ervaring met koken, maar ik denk dat mensen die hier geen ervaring mee hebben aan de hand van dit kookboek een maaltijd op tafel kunnen zetten.

Er staan 63 recepten in dit kookboek, die allemaal gebaseerd zijn op het keto dieet. Het is vooral makkelijk voor wanneer je start met de Keto Revolutie. De recepten zien niet moeilijk, en daarom kun je ze later ook gemakkelijk maken zonder hulp van het kookboek.

De Keto Revolutie

#4: Maaltijdplanningen en Boodschappenlijstjes

In het begin van een dieet kan het soms lastig zijn om de juiste producten in huis te halen. Je krijgt ook maaltijdplanningen en boodschappenlijstjes, zodat dit een stuk makkelijker wordt. Zelf vond ik ze erg handig, omdat je hierdoor een stuk sneller klaar bent met de boodschappen. Je zult vooral producten nodig hebben waar weinig koolhydraten en veel gezonde vetten in zitten. Normaal gesproken zou je dan ieder product in de supermarkt moeten bestuderen om erachter te komen of het geschikt is voor het Ketodieet. Met deze boodschappenlijstjes weet je dus zeker dat je goed zit!

#5: Videocursus De Keto Revolutie

Wanneer je de Keto Revolutie aanschaft, krijg je ook toegang tot de videocursus van Mitchell van Duuren. Deze videocursus bestaat uit meer dan 20 videos waarin Mitchell uitlegt geeft over het keto dieet en hoe je hier zelf mee aan de slag kunt gaan. Deze videocursus vond ik echt een waardevolle toevoeging aan het product! De video’s zijn van goede kwaliteit en de uitleg is kort en duidelijk.

boodschappenlijstjes ketogeen dieet

Ervaringen met De Keto Revolutie

Voordat ik zelf begon aan het Ketogeen dieet, ben ik op zoek gegaan naar de resultaten van andere mensen die de Keto Revolutie van Mitchel hebben gevolgd. De resultaten zijn hieronder te zien. In verband met de privacy heb ik de gezichten en namen deels afgedekt.


De Keto Revolutie Testimonial
De Keto Revolutie Testimonial
De Keto Revolutie Testimonial
De Keto Revolutie Testimonial

Mijn review over De Keto Revolutie

Ik heb in het verleden al veel diëten gevolgd, waardoor ik ervaring heb binnen dit gebied. Dit was ook de reden dat, toen ik de Keto Revolutie kocht, ik redelijk kritisch was. Zelf ben ik geen voorstander van een dieet, omdat uiteindelijk de lifestyle veranderd moet worden om blijvend slank te zijn. Toen ik de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren ontving, was ik in eerste instantie verbaasd over was ik kreeg. De inhoud van de boeken was erg duidelijk, waardoor letterlijk iedereen dit dieet zou kunnen volgen. Er wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je dit dieet kan volgen. Dit wordt op een vrij praktische manier gedaan. Toen ik de producten had doorgenomen, ben ik begonnen aan de videocursus. De videocursus is een ontzettend goede toevoeging aan dit programma.

De recepten in het kookboek waren lekker en makkelijk te maken. Ook mijn vriendin vond de recepten lekker! Je zou de recepten dus voor het hele gezin kunnen maken.

Uiteindelijk heb ik de Keto Revolutie 2 maanden gevolgd, en ben ongeveer 3 tot 4 kilo afgevallen. Het resultaat van de Keto Revolutie liegt er dus niet om. De prijs van de Keto Revolutie is €49,- wat ik redelijk aan de dure kant vind. Echter is de inhoud van de Keto Revolutie goed en werkt het. Wanneer je graag een slank lichaam wilt, dan is het natuurlijk iedere euro waard. Van alle dieet programma’s die ik heb gevolgd is de Keto Revolutie een van de beste qua prijs en kwaliteit! Daarom zou ik de Keto Revolutie dus ook kunnen aanraden, wanneer je hier nog aan twijfelt.

Omdat de Keto Revolutie mij zo goed bevallen is, wil ik iedereen die via onderstaande link de Keto Revolutie koopt een GRATIS e-book geven dat door Fitness Meester is geschreven. Na aanschaf van het boek kun je een mail naar info@fitnessmeester.nl sturen met een screenshot van het aankoopbewijs. Hierna zal ik het e-book zo snel mogelijk naar je toesturen.


Picture of Peter van der Schoot
Peter van der Schoot
Al 12 jaar lang ben ik actief in de wereld van fitness en gezonde voeding. In deze tijd heb ik veel ervaring opgedaan, en deze kennis wil ik graag delen op Fitness Meester. Heb je vragen? Laat dan even een reactie achter, dan reageer ik zo snel mogelijk.
Anderen bekeken ook..
Nieuwste berichten
Inhoud

Gratis e-book met 10 effectieve tips voor een sixpack!

Je bent er bijna...
Compleet 60%

Geef ons je e-mail adres en wij versturen je GRATIS het e-book ’10 effectieve tips voor een sixpack’!

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.