fitness meester logo

Droog Trainen Protocol Vrouwen Review

Wanneer de zomer er aan komt, willen veel vrouwen een strak lichaam zodat ze vol zelfvertrouwen over het strand kunnen lopen. Het is echter niet zo makkelijk als het lijkt, want jezelf droogtrainen kost veel moeite en tijd. In het begin zie je vaak nog maar weinig resultaat, waardoor het doorzettingsvermogen je soms door de schoenen zakt. Omdat het voor mij ieder jaar een gedoe is, ben ik begonnen met het volgen van het Droog Trainen Protocol Vrouwen. Dit protocol zou het makkelijker moeten maken om jezelf droog te trainen, en ik was dan ook erg benieuwd wat het resultaat zou worden. De resultaten en mijn ervaring met het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen heb ik beschreven in deze review.


Wat is het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen?

Toen ik de website van de Droog Trainen Academie las, kwam ik er achter dat het Droog Trainen Protocol Vrouwen is opgezet door Henry en Rinus. Over hen vertel ik later meer. In het Droog Trainen Protocol Vrouwen zou veel informatie staan over droog trainen, zodat je hier helemaal zelf mee aan de slag kan. Je zou dus geen hulp of coaching nodig hebben van een personal coach.

Voordat ik dit product had gekocht, ben ik eerst naar de website gegaan om te kijken wat ik zou krijgen. Toen ik het protocol van de Droog Trainen Academie eenmaal binnen kreeg, wist ik of het waar was. In de boeken die ik kreeg, stond inderdaad onderstaande informatie, zoals op de website vermeld stond:

 • Verschillende methodes om je vetpercentage te verlagen
 • Strategieën voor blijvend vet verlies
 • Leren om een beter inzicht te krijgen in je dagelijks calorie verbruik
 • Uitleg om vet te verliezen terwijl je alles eet dat je lekker vind
 • Tips en strategieën voor effectieve trainingen om het beste resultaat te behalen.

Later vertel ik je in deze review van Droog Trainen Protocol Vrouwen meer over wat ik over de inhoud vind en of het mij heeft geholpen met het droog trainen.


Wie zijn de schrijvers? Meer over Droog Trainen Academie

De schrijvers van het Droog Trainen Protocol Vrouwen heten Henry en Rinus. Zij hebben in 2013 de Droog Trainen Academie opgezet, en hebben al meer dan honderd mannen en vrouwen geholpen aan hun ideale lichaam. Door te helpen en samen te werken aan de doelen van de vrouwen, merkten ze dat het doel dat de vrouwen hadden gesteld, steeds vaker en sneller gehaald werden.

Droog Trainen Academie

Dit doen ze door les te geven in droog trainen, waarbij krachttraining en gezonde voeding centraal staan. Ze coachen vrouwen tijdens het proces van droogtrainen en zorgen ervoor dat zij zo hun doelen behalen.

Na een aantal jaar werden Henry en Rinus steeds beter in hun vak. Dit deed ze besluiten om een boek te schrijven waarin ze alles wat ze in de afgelopen jaren hadden geleerd, samen te laten komen.

Door middel van dit boek willen ze zo veel mogelijk vrouwen helpen met het verbranden van vet, om zo droog mogelijk te worden.


Dit krijg je als je het protocol koopt

Volgens de website krijg je verschillende producten toegestuurd wanneer je het Droog Trainen Protocol Vrouwen koopt. Het zou bestaan uit drie onderdelen, waarvan het protocol om droog te trainen natuurlijk het belangrijkste onderdeel is van het product.

Eenmaal na aanschaf, kreeg ik inderdaad de vermelde onderdelen binnen. Ik was in eerste instantie nog even verbaasd over de onderdelen die ik kreeg, omdat het er redelijk veel waren. Niet alle onderdelen hebben echter veel inhoud.

Er zijn drie onderdelen die het belangrijkste zijn. Dit zijn boeken die je meer vertellen over:

 • Hoe om te gaan met voeding voor vetverlies (waarde: €47)
 • Hoe om te gaan met krachttraining en cardio (waarde: €47)
 • Progressie meten en het plan bijstellen (waarde: €27)

Vervolgens bevat het protocol ook nog 3 bonussen:

 • Handige Macrocalculator (waarde: €37)
 • Trainingsschema’s voor in de gym en thuis (waarde: €37)
 • GRATIS ​toegang tot de DTA ​support groep (waarde: onbetaalbaar)

De waarde van ieder onderdeel wordt er bij vermeld. Een beetje raar in mijn optiek, want je koop het product in zijn geheel. Je kunt geen losse onderdelen kopen. Wanneer ik een auto koop, staat er in de brochure ook niet hoe duur ieder onderdeel is. Het zal natuurlijk wel een marketing stunt zijn, maar het kwam in mijn ogen een beetje onbetrouwbaar over.Voor wie is het gemaakt?

Zoals de naam zegt, is dit protocol speciaal voor vrouwen gemaakt. Er is ook een versie speciaal voor mannen. De reden dat ze twee verschillende versies maken, is denk ik het verschil in het lichaam van ieder geslacht. Een vrouwelijk lichaam werkt net wat anders dan een mannelijk lichaam. Dit geld natuurlik ook voor de verbranding van vet. Daarom is het goed dat ze twee aparte protocollen hebben gemaakt. Er is geen leeftijdsgrens voor het Droog Trainen Protocol Vrouwen, en dus kan zowel jong en oud dit protocol volgen.


Ervaringen met het Droog Trainen Protocol Vrouwen

Natuurlijk ben ik ook even op zoek gegaan naar de ervaringen van andere mensen die het protocol al gevolgd hadden voordat ik er aan begon. Op websites als Facebook staan verschillende meningen van vrouwen die het protocol gevolgd hebben. Ik heb een screenshot gemaakt van deze reacties, en laat ze hieronder zien (naam + foto onherkenbaar gemaakt in verband met de privacy).


Droog Trainen Protocol Vrouwen
Droog Trainen Protocol Vrouwen
Droog Trainen Protocol Vrouwen

Mijn Review over het Droog Trainen Protocol Vrouwen

Voordat ik het Droog Trainen Protocol Vrouwen aanschaf, was ik er een beetje huiverig voor. Ik had namelijk eerst de website van het product gekeken, en vond het er niet bepaald betrouwbaar uitzien. Er staat veel dubbele informatie, en er wordt reclame gemaakt met ‘bonussen’ die een bepaalde waarde vertegenwoordigen, terwijl deze bonussen niet eens los te koop zijn. In mijn ogen is dat een marketing stunt die niet bepaald vertrouwen wekt. Daarnaast wordt je nogal dood gegooid met de resultaten die andere vrouwen behaald hebben met het Droog Trainen Protocol Vrouwen. Mijn eerste indruk was dus niet bepaald overtuigend.

Toen ik het product had aangeschaft, kreeg ik de boeken al snel binnen. Ik was verbaasd dat alles wat beloofd werd, mij toegestuurd was. De inhoud van de boeken zag er op het eerste gezicht goed uit. Het was mooi vormgegeven en de inhoud was duidelijk weergegeven.

LEES OOK: Hoe jij jezelf makkelijk kan droog trainen!

Ik heb al een aantal jaar ervaring met droog trainen en was dus benieuwd naar de werking van dit protocol. De tips, strategieën en regels in de boeken heb ik serieus opgevolgd, om zo voor het beste resultaat te gaan. Na ongeveer 2 maanden merkte ik al verschil. Ik was namelijk 3 kg afgevallen (best veel, gezien ik niet veel vet had). Op het eerste gezicht vond ik het raar dat ik al kilo’s kwijt was, omdat ik niet echt het gevoel had dat ik het ‘zwaar’ had. Het ging me allemaal wel goed af.

Wat ik vooral fijn vind aan het Droog Trainen Protocol Vrouwen is dat alles duidelijk beschreven staat. Vroeger moest ik zelf op het internet opzoek naar bepaalde strategieën, of naar het antwoord op vragen. In dit protocol staat eigenlijk alles beschreven. Wanneer je nog een vraag hebt zou je deze kunnen stellen aan de community waar je toegang tot hebt, maar daar heb ik geen gebruik van gemaakt.

Mocht je dus op zoek zijn naar een alles omvattend product over droogtrainen voor vrouwen, dan raad ik dit protocol zeker aan. Ook wanneer je al ervaring hebt met droog trainen, kan dit protocol nog steeds waardevol zijn. Er staat namelijk genoeg informatie in die niet veel mensen weten.


De voordelen van het Droog Trainen Protocol Vrouwen

Ik heb het protocol nu ongeveer 2 en een halve maand gevolgd. De voordelen van het protocol zijn me dan ook wel duidelijk. Ik vind het fijn dat ik mezelf niet meer hoef uit te hongeren. Toen ik mezelf vroeger droog trainde, had ik dat gevoel soms wel. Dit protocol leert je om af te vallen, terwijl je gewoon eet wat je lekker vind. Het is ook niet nodig om speciale supplementen te gebruiken. Dat scheelt dus ook weer een hele hoop geld.

Ik at ook altijd koolhydraatarm wanneer ik mezelf ging droog trainen, wat ik erg jammer vond omdat ik producten met koolhydraten vaak erg lekker vind. Met het Droog Trainen Protocol Vrouwen leer je hoe je kunt afvallen, terwijl je gewoon koolhydraten kan eten. Uiteindelijk is het helemaal niet zo moeilijk meer om jezelf droog te trainen.

Droog Trainen Protocol Vrouwen kopen met GRATIS e-book!

Zoals je hebt gelezen in mijn review ben ik positief over het Droog Trainen Protocol Vrouwen! Daarom wil ik iedereen die besluit om dit product te kopen via onderstaande link, een gratis e-book aanbieden, dat is samengesteld door Fitness Meester. Dit e-book staat vol met tips voor een sixpack!

Wanneer je de aanschaf hebt gedaan, kun je een mail met het aankoopbewijs sturen naar info@fitnessmeester.nl en stuur ik je mijn e-book zo snel mogelijk op!


Picture of Michelle
Michelle
Sinds jongs af aan ben ik een grote sportfanaat. Dat was de reden dat ik ook een studie sport en voeding heb afgerond. Hopelijk kan ik op deze manier zo veel mogelijk mensen inspireren om bezig te zijn met sport en voeding.
Anderen bekeken ook..
Nieuwste berichten
Inhoud

Gratis e-book met 10 effectieve tips voor een sixpack!

Je bent er bijna...
Compleet 60%

Geef ons je e-mail adres en wij versturen je GRATIS het e-book ’10 effectieve tips voor een sixpack’!

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.