fitness meester logo

Droog Trainen Protocol Mannen Review: OPLICHTING?!


Voor veel mannelijke krachtsporters is het ieder jaar weer een heel gedoe; droog trainen. En dat is niet zo gek, want droog trainen is niet altijd even makkelijk. Het vergt veel doorzettingsvermogen om je uiteindelijke doelen te behalen. Dit wist de Droog Trainen Academie ook, en is daarom met het Droog Trainen Protocol voor Mannen gekomen. Ik heb dit protocol besteld en ben tot een schrikbarende ontdekking gekomen. Lees het snel in mijn Droog Trainen Protocol voor Mannen review.


Wat is het Droog Trainen Protocol voor Mannen?

Het Droog Trainen Protocol voor Mannen is een protocol dat is opgezet door twee coaches van de Droog Trainen Academie; Henry en Rinus. In het Droog Trainen Protocol voor Mannen staat ontzettend veel informatie. Met de informatie in dit boek kun je helemaal zelf aan de slag, zonder hulp van een personal coach. Deze praktische informatie kun je verwachten wanneer je het boek aanschaft:

 • Methodes waarmee jij je vetpercentage kunt verlagen
 • Een beter inzicht krijgen in je dagelijks calorieverbruik
 • Uitleg over hoe je alles kunt eten wat je lekker vind, en tóch vet verliest
 • Manieren om effectief te trainen (krachttraining en cardio) voor het allerbeste resultaat
 • Strategieën voor blijvend vetverlies

Wat krijg ik als ik het Droog Trainen Protocol voor Mannen koop?

Het Droog Trainen Protocol Mannen bestaat uit drie verschillende onderdelen. Deze onderdelen zijn het belangrijkste van het hele protocol. Wanneer je je hier aan houd, zul je zeker droog worden! De kunst is consistentie: blijf doorgaan, ook al zie je het resultaat niet binnen een maand.

De drie onderdelen zijn:

 • Hoe om te gaan met voeding voor vetverlies
 • Hoe om te gaan met krachttraining en cardio
 • Progressie meten en het plan bijstellen

Vervolgens bevat het protocol ook nog 3 bonussen:

 • Handige Macrocalculator
 • Trainingsschema’s voor in de gym en thuis
 • GRATIS ​toegang tot de DTA ​support groep

Meer over Droog Trainen Academie

Zoals gezegd is het Droog Trainen Protocol voor Mannen een protocol dat is opgezet door twee coaches van de Droog Trainen Academie; Henry en Rinus. Zij hebben al sinds 2013 veel mannen mogen helpen aan het ideale lichaam. Het doel was om door middel van krachttraining en gezonde voeding een zo droog mogelijk lichaam te ontwikkelen waar je jezelf goed in voelt.

Henry en Rinus kwamen er beide achter dat ze in al die jaren steeds beter in hun vak werden, en schreven daarom een boek waarin ze al hun technieken, tips en schema’s stap voor stap in uitleggen. Zo worden deze technieken voor een grote groep mannen toegankelijk!

Droog Trainen Academie

Voor wie is het Droog Trainen Protocol?

Het Droog Trainen Protocol voor Mannen is zoals de naam zegt speciaal voor mannen gemaakt. Het lichaam van mannen werkt namelijk net iets anders dan het lichaam van vrouwen. Daarom is er ook een speciaal protocol nodig dat op mannen is gefocust, en een protocol dat weer op vrouwen is gefocust.

Er is geen speciale leeftijdsgrens voor dit protocol. Zowel jong als oud kan hier gebruik van maken, en dat doen ze ook! Op onderstaande foto’s zijn de resultaten te zien van verschillende leeftijden.


De resultaten van het Droog Trainen Protocol voor Mannen

Een foto spreekt meer dan 1000 woorden! Daarom ben ik op zoek gegaan naar de resultaten van verschillende mannen die het Droog Trainen Protocol hebben gevolgd!Ervaringen met het Droog Trainen Protocol

Naast dat ik het Droog Trainen Protocol Mannen heb gebruikt, zijn er ook nog tal van andere mannen die zich hier aan gewaagd hebben. Ik ben even op internet gaan zoeken naar wat anderen zeiden over dit product voordat ik het zelf kocht. De reacties waren niet mis!


Mijn eerlijke review over het Droog Trainen Protocol Mannen

Ik ben al zeker 5 jaar serieus bezig met fitness en krachtsport, en heb ook meerdere malen mezelf voor een lange tijd proberen droog te trainen. Dit is altijd goed gelukt, maar het was zeker niet makkelijk! Daarom weet ik maar al te goed hoe waardevol een protocol is dat precies beschrijft wat je zou moeten doen om droog te worden.

Afgelopen jaar had ik mezelf voorgenomen om in ieder geval voor 3 maanden het Droog Trainen Protocol voor Mannen te volgen, om jullie vervolgens een review te kunnen geven over dit product. En ik ben echt verbijsterd van het resultaat!

LEES OOK: Hoe jij jezelf makkelijk kan droog trainen!

Normaal gesproken val ik met moeite wat kilo’s af tijdens het droog trainen en heb dan een vet percentage van rond de 8% – 9%. Ik pas dan vaak intermittent fasting toe, zodat ik in een redelijk korte periode veel vet kan verbranden. Deze manier van droog trainen werkte voor mij eigenlijk altijd het beste.

Het Droog Trainen Protocol voor Mannen heeft echter de manier van droog trainen voor mij totaal veranderd! De tips, technieken en strategieën die in dit boek staan, zijn uniek en werken stuk voor stuk! Een aantal methodes en tricks kende ik al, maar het overgrote deel was nieuw voor mij! En het resultaat na 3 maanden was zelfs nog beter!

Het resultaat

In 3 maanden tijd ben ik van een vetpercentage van 12% naar een vetpercentage van 9% gegaan! Dat is een ongelofelijke score, waar ik normaal gesproken 4 tot 5 maanden over zou doen. Daarnaast had ik nu voor het eerst tijdens het droog trainen niet het gevoel dat het moeilijk of zwaar was! Het enige dat mij nog rest, is het aanraden van dit protocol! Want wie zichzelf écht droog wil trainen, gebruikt het Droog Trainen Protocol voor Mannen!


Wat zijn de voordelen van het Droog Trainen Protocol Mannen?

Nu ik het Droog Trainen Protocol voor Mannen een aantal maanden heb gebruikt, kan ik vertellen dat dit protocol veel voordelen heeft wanneer je jezelf wilt droog trainen.

De belangrijkste voordelen die ik onderging waren:

 • Je hoeft jezelf niet meer uit te hongeren met een dieet. Je leert hoe je alles kunt eten dat je wilt, terwijl je wel vet verliest!
 • Het is niet nodig om om speciale supplementen te kopen voor dit protocol. Dit scheelt dus een hele hoop geld!
 • Je kunt nog steeds eten wat je lekker vind, ook al is dat soms iets ongezonds!
 • Het is niet per se nodig om koolhydraatarm te eten. Dit protocol laat zien wat wél echt werkt!
 • Cardio is helemaal niet zo belangrijk! Je leert hoe je vet verbrand zonder iedere dag op een cardio apparaat te hoeven staan.
 • Je leert dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is om droog te trainen!

Droog Trainen Protocol Mannen kopen met gratis EXTRA e-book!

Omdat ik zo positief over het protocol van de Droog Train Academie ben, wil ik het iedereen aanraden om óók het Droog Trainen Protocol Mannen te gebruiken! Daarom geef ik iedereen die het Droog Trainen Protocol Mannen koop via onderstaande knop, gratis een e-book van mij! In dit e-book leg ik haarfijn uit wat de beste tips zijn voor een sixpack!

Wanneer je de aanschaf hebt gedaan, kun je een mail met het aankoopbewijs sturen naar info@fitnessmeester.nl en stuur ik je mijn e-book zo snel mogelijk op!

Picture of Peter van der Schoot
Peter van der Schoot
Al 12 jaar lang ben ik actief in de wereld van fitness en gezonde voeding. In deze tijd heb ik veel ervaring opgedaan, en deze kennis wil ik graag delen op Fitness Meester. Heb je vragen? Laat dan even een reactie achter, dan reageer ik zo snel mogelijk.
Anderen bekeken ook..
Nieuwste berichten
Inhoud

Gratis e-book met 10 effectieve tips voor een sixpack!

Je bent er bijna...
Compleet 60%

Geef ons je e-mail adres en wij versturen je GRATIS het e-book ’10 effectieve tips voor een sixpack’!

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.