fitness meester logo

De meest gemaakte fout bij het ophangen van een toiletblok: voorkom deze veelvoorkomende blunder!

Het zijn vaak de kleine dingen in ons leven die we haast automatisch doen zonder er bij stil te staan, zoals het ophangen van een toiletblok in de wc. Wie had gedacht dat zoiets simpels ooit een hit zou worden op social media? Maar goed, in een tijd waarin tips en trucs populair zijn, heeft een specifieke manier van het plaatsen van een toiletblok in de badkamer behoorlijk wat aandacht getrokken.

De meeste mensen denken waarschijnlijk dat er weinig mis kan gaan met het ophangen van een toiletblok. Je hangt ‘m aan de rand van de pot, en klaar is Kees, toch? Maar soms kan een kleine twist in je routine een groot verschil maken in hoe effectief iets is. Het schijnt dat velen van ons nog niet optimaal profiteren van dit frisse gadget in het toilet.

Deze nieuwe schoonmaaktip werd voor het eerst gedeeld door een gebruiker op TikTok. De video werd snel opgepikt door andere social media-gebruikers en werd al gauw een hot topic. Met meer dan 25.000 likes op Twitter merk je wel dat deze nieuwe aanpak voor het plaatsen van een toiletblok indruk heeft gemaakt. En nu wil je natuurlijk graag weten: hoe doe je het dan precies goed? Laten we eens duiken in de details.

Lees snel verder…

Picture of Hans de Waard
Hans de Waard
Anderen bekeken ook..
Nieuwste berichten
Inhoud

Gratis e-book met 10 effectieve tips voor een sixpack!

Je bent er bijna...
Compleet 60%

Geef ons je e-mail adres en wij versturen je GRATIS het e-book ’10 effectieve tips voor een sixpack’!

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.