fitness meester logo

Afslank Receptenbijbel kopen? STOP! Lees eerst mijn review!


De Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm is ontzettend populair! Steeds meer mensen schaffen deze ‘bijbel’ aan voor de lekkerste recepten waarmee je tóch vet verliest. Dat is ook precies waarom dit kookboek zo populair is. Over het algemeen is het natuurlijk lastig om snel af te vallen. Toch maakt de Afslank Receptenbijbel het makkelijk. Mensen zweren erbij kilo’s af te vallen met dit kookboek, terwijl ze niet het idee hebben minder te kunnen eten! Ik heb dit boek aangeschaft en ben de recepten zelf gaan uitproberen. Lees snel in mijn Afslank Receptenbijbel review of ik ben afgevallen door dit receptenboek!


Wie is de schrijver van de Afslank Receptenbijbel, Oscar Helm?

Oscar Helm is de schrijver van de Afslank Receptenbijbel, en verder actief als afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog en orthomoleculair therapeut. Hij schreef de Afslank Receptenbijbel niet alleen om mensen te laten afvallen, maar ook omdat hij graag ziet dat mensen gezond eten.

Gezonde voeding is erg belangrijk om goed in je vel te zitten. Oscar weet dat omdat hij in de jaren dat hij actief is al voedingsdeskundige al meer dan duizend mensen heeft mogen helpen aan een gezonder gewicht, wat er voor veel tevredenheid bij de gebruikers zorgde.

In mijn Afslank Receptenbijbel review zal ik je laten zien of het boek van Oscar Helm de aanschaf waard is, of dat Oscar Helm misschien toch een oplichter is door dit boek te verkopen.Zijn de recepten lekker?

Ik begin de review over de Afslank Receptenbijbel over de smaak van de gerechten die in dit kookboek staan. Mensen vinden het moeilijk om vet te verliezen door middel van een dieet. De reden hiervoor is dat een dieet niet leuk is; je mag ineens heel veel producten die je lekker vind niet meer eten. Hierdoor voelt afvallen als een straf. Dit lijd ertoe dat je het dieet de eerste weken wel volhoud, maar er na een maand écht geen zin meer in hebt omdat je je simpelweg niet goed voelt met dit dieet. Hierdoor val je weer terug in je oude eetpatroon, en zul je geen vet verliezen.

Afslank Receptenbijbel Reviews

Om blijvend gezond en slank te zijn zul je je lifestyle moeten veranderen. Hierin is de kunst dat je de juiste balans vind tussen de soort voedsel dat je eet en hoeveel je beweegt. Dit betekent dus niet dat je niet meer lekker kunt eten. En dat is waar de Afslank Receptenbijbel binnen komt!

Ik heb de Afslank Receptenbijbel nu 2 maanden mogen uitproberen, en had er in het begin een hard hoofd in. Normaal gesproken ben ik geen fan van kookboeken die beweren dat je ervan afvalt, omdat de recepten vaak niet lekker zijn. Toen ik bezig was met de bereiding van het eerste recept, was ik verbaasd over de ingrediënten die ik moest gebruiken. Ik zou zelf nooit op de combinatie van deze ingrediënten zijn gekomen! Daardoor was ik erg benieuwd naar hoe de gerechten zouden smaken.

Toen ik het gerecht op tafel zette, was het binnen mum van tijd op! Het hele gezin wist niet hoe snel ze dit moesten eten, omdat het zo lekker was! Normaal gesproken zijn wij erg gewend aan aardappels met vlees, lasagna, pasta, etc. Maar dit vonden echt ontzettend lekker!

Het mooiste is dat we geen enkel moment het gevoel hadden ongezond bezig te zijn. Hierdoor sluit je de avond met een veel fijner gevoel af! Je weet namelijk dat je ontzettend lekker hebt gegeten en dat het ook nog eens super gezond is.


Afslank Maaltijd
Afslank Gerecht

Hoeveel kilo’s ben ik afgevallen met de Afslank Receptenbijbel?

Voordat ik begon met de Afslank Receptenbijbel woog ik 86 kilo. Eigenlijk was ik niet per se te dik, maar ik vond wel dat ik wat kilootjes mocht kwijtraken. Daarnaast wilde ik simpelweg gewoon gezonder gaan eten, omdat je daardoor ook lekkerder in je vel gaat zitten.

De recepten in dit kookboek hebben ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk 4 kilo ben kwijtgeraakt in 2 maanden! Dit was mij nog nooit gelukt met een ander dieet, en had dit dus echt niet verwacht. Naast dat de recepten in dit boek lekker zijn, ben ik dus ook positief te spreken over de werking!


Wat zeggen andere mensen?

Omdat de Afslank Receptenbijbel een populair kookboek is, zijn er al veel mensen die het hebben aangeschaft. Naast mijn ervaring is het natuurlijk ook verstandig om te kijken naar de reviews en ervaringen van andere gebruikers van dit kookboek.

Daarom ben ik opzoek gegaan naar de beste ervaringen van andere gebruikers van de Afslank Receptenbijbel. Al snel kwam ik erachter dat ik niet de enige ben die positief is over dit boek! Ik heb de belangrijkste recensies over dit boek hieronder in een overzicht geplaatst!

Afslank Receptenbijbel Ervaringen
Afslank Receptenbijbel Review
Afslank Receptenbijbel Review
Afslank Receptenbijbel Recensie

Waarom jij de Afslank Receptenbijbel moet kopen!

Mijn ervaring met de Afslank Receptenbijbel is zeer positief! Zoals je hebt kunnen lezen ben ik niet de enige die een positieve review achterlaat over dit product. Iedereen wil op een lekker manier kunnen afvallen. En nu kan dat! Er staan ontzettend veel recepten in dit boek, waardoor er ook lekkere recepten voor jou tussen moeten zitten.

Met alleen het eten van deze recepten ben ik in 2 maanden tijd al 4 kilo kwijt geraakt. Dus wil jij op een lekkere manier vet verbranden zonder dat je met een dieet bezig bent? Dan is de Afslank Receptenbijbel echt iets voor jou!


Voor wie is de afslank receptenbijbel gemaakt?

Door de naam van het boek, zul je waarschijnlijk denken dat de Afslank Receptenbijbel alleen gemaakt is voor mensen die willen afvallen. Dat is niet helemaal waar. De Afslank Receptenbijbel staat namelijk vol met gezonde en lekkere recepten.

Wanneer je gezonder wilt gaan eten, is de Afslank Receptenbijbel het perfecte kookboek voor jou! Door gezonder te eten, ga je ook beter in je vel zitten. Hierdoor ben je een stuk tevredener over jezelf en heb je geen spijt meer wanneer je eens een ongezond tussendoortje neemt.

De Afslank Receptenbijbel is ook aanbevolen voor mensen die aan intermittent fasting doen. Tijdens intermittent fasting is het belangrijk om gezonde voeding binnen te krijgen, zodat je lichaam goed functioneert.


Afslank Receptenbijbel kopen? Nu met gratis E-book!

Zoals je hebt gelezen in mijn review van de Afslank Receptenbijbel ben ik erg positief te spreken over dit boek! Naast dat ik dit boek ook bij mijn familie en vrienden heb aangeraden, wil ik het jou ook aanraden! Omdat ik zo zeker ben dat jij ook positief zult zijn over dit boek, geef ik nu iedereen die het boek via onderstaande link koopt mijn gratis e-book ’10 effectieve tips voor een sixpack’!

Koop de Afslank Receptenbijbel via onderstaande knop, en stuur je aankoopbewijs op naar info@fitnessmeester.nl. Ik zal mijn e-book dan gratis opsturen!

Picture of Peter van der Schoot
Peter van der Schoot
Al 12 jaar lang ben ik actief in de wereld van fitness en gezonde voeding. In deze tijd heb ik veel ervaring opgedaan, en deze kennis wil ik graag delen op Fitness Meester. Heb je vragen? Laat dan even een reactie achter, dan reageer ik zo snel mogelijk.
Anderen bekeken ook..
Nieuwste berichten
Inhoud

Gratis e-book met 10 effectieve tips voor een sixpack!

Je bent er bijna...
Compleet 60%

Geef ons je e-mail adres en wij versturen je GRATIS het e-book ’10 effectieve tips voor een sixpack’!

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.