fitness meester logo

20 Dagen Suikervrij Review van Ria Kamelle

Heb je soms last van een buikje waar je niet van af komt? Ben je helemaal klaar met diëten en kom je steeds maar weer in de verleiding van zoetigheid? Wil jij ook dat je weer beter in je vel gaat zitten? Dan is het boek ’20 Dagen Suikervrij’ van Ria Kamelle misschien wel iets voor jou! Bij Fitness Meester hebben wij dit boek uitgeprobeerd en schreven een review over 20 Dagen Suikervrij!

Wie is Ria Kamelle, de schrijfster van het boek?

Ria Kamelle is de auteur van ’20 Dagen Suikervrij’. Ze is overgangsconsulente en heeft met haar ervaring in het verleden al meerdere boeken geschreven, zo ook ‘Slank door de Overgang’, ‘Overwin je Overgang’ en nu dus ook ’20 Dagen Suikervrij’. Dagelijks helpt ze meer dan 100 vrouwen met verschillende klachten die met de overgang of overgewicht te maken hebben.

ria kamelle

Maar hoe is Ria Kamelle begonnen? ”Mijn overgewicht heeft mij jarenlang in mijn greep gehouden. Ik begon met steeds maar weer te frustreren aan mijn buikje, en de kilo’s bleven er maar bijkomen! Ik was zelf in een korte tijd meer dan 7 kilo aangekomen.” Ze heeft verschillende diëten geprobeerd die echter nooit het gewenste resultaat gaven.

Dit was voor Ria de druppel. Ze wilde echt iets aan haar leven veranderen. Daarom ontwikkelde ze een methode waarbij ze kilo’s verloor die niet terug kwamen. Bij deze methode draait het om een gezond leven, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van afslankpillen of dure abonnementen en adviezen. Deze methode heeft geresulteerd in het boek ’20 Dagen Suikervrij’!

Hoe werkt ’20 Dagen Suikervrij’?

20 dagen suikervrij

Het boek ’20 Dagen Suikervrij’ bevat meer dan 50 suikervrije recepten die gezond voor je zijn. De eerste 20 dagen volg je een specifiek dagmenu dat in het boek beschreven staat. In deze 20 dagen mag je geen suiker eten. Je moet je lichaam dus een suiker detox geven zodat je bloedsuikerspiegel stabiel wordt. Hierdoor zul je ook na de 20 dagen nog steeds kilo’s kwijt raken. In het boek staan ook veel tips waarmee je verborgen suikers in producten kunt herkennen. Dit maakt het makkelijker om suikervrije producten te kiezen.

Na deze 20 dagen is het de bedoeling dat je verder gaat met de gezonde recepten die in het boek staan. Deze recepten zijn erg makkelijk te maken en het hele gezin kan mee eten. Wanneer je het boek koopt, krijg je ook een aantal bonussen. In deze bonussen staan extra tips en handigheidjes, recepten voor gezonde drankjes en recepten voor suikervrije lekkernijen, zoals taart of cake.


Voor wie is ’20 Dagen Suikervrij’ bedoeld?

De doelgroep voor dit boek zijn vrouwen van 40 jaar en ouder. Op deze leeftijd is het vaak lastiger om gewicht kwijt te raken dan op een leeftijd van bijvoorbeeld 20 jaar. Dit onder andere heeft te maken met hormonen, en hier speelt Ria Kamelle op in.

Toch is het boek voor iedereen te gebruiken. Ook mannen, of vrouwen jonger dan 40 jaar kunnen afvallen wanneer ze minder suiker eten. Zelf ben ik een man en heb de gerechten dan ook 20 dagen gevolgd. Mijn ervaring staat aan het einde van dit artikel beschreven. Op internet ben ik al meer mannen tegengekomen die dit boek gebruiken. Het boek kan dus eigenlijk door iedereen gebruikt worden.Wat zijn de resultaten van anderen?

Ik heb op internet gezocht naar ervaringen van anderen mensen die het boek van Ria hebben gevolgd. Al snel kwam ik op Facebook een aantal reacties tegen van vrouwen die baat hebben bij de recepten die staan beschreven in het boek. De reacties liegen er niet om; men vind de recepten erg lekker en zijn ook wat kilo’s lichter sinds ze gebruik maken van de gerechten in het boek.

Testimonial
Testimonial
Testimonial

Wat krijg je als je ’20 Dagen Suikervrij’ koopt?

Als je dit boek koopt, krijg je verschillend materiaal toegestuurd. Natuurlijk krijg je toegang tot de meer dan 50 recepten. Deze recepten zijn suikervrij en in 25 minuten te bereiden. Je staat dus niet uren in de keuken voordat je kunt eten, wat fijn is als je een drukke dag hebt. Vervolgens heeft Ria Kamelle ook nog een aantal bonusproducten toegevoegd die je krijgt na aanschaf van dit boek.

Bonus 1: Startersgids 20 Dagen Suikervrij (t.w.v. €19,-)
Deze gids legt stap voor stap uit hoef je een goede start maakt met de suikervrije dagen. In dit boek staan tips en hulpmiddelen die je kunt gebruiken zodat je optimaal voorbereid bent en het een stuk makkelijker wordt!

Bonus 2: 10 suikervrije dranken (t.w.v. €10,-)
In dit boek staan 10 recepten voor suikervrije dranken die geschikt zijn voor het hele gezin. Het bevat zowel koude als warme dranken.

Bonus 3: 10 suikervrije lekkernijen (t.w.v. €10,-)
10 eenvoudige recepten voor het bereiden van cakes, koekjes, muffins en taarten. Deze lekkernijen zijn suikervrij!

Bonus 4: Boodschappenlijstjes (t.w.v. €10,-)
Je krijgt ook digitale boodschappenlijstjes zodat je in de supermarkt makkelijk voor gezonde producten kunt kiezen waar geen suiker in zit.

Bonus 5: Facebook community (t.w.v. €19,-)
Alle deelnemers krijgen levenslang toegang tot de Facebook groep. In deze groep kun je elkaar ondersteunen en bij elkaar terecht voor vragen.

Bonus 6: Motivatie e-mails en updates (t.w.v. €19,-)
Je krijgt levenslang motivatie e-mails en updates vol met inspiratieverhalen en handige tips zodat je geen beginnersfouten maakt!


Mijn ervaring met ’20 Dagen Suikervrij’

Ik heb het boek ’20 Dagen Suikervrij’ voor een review aangeschaft en kreeg het direct toegestuurd, inclusief alle bonussen. Ik was in eerste instantie erg verrast over de hoeveel ik kreeg. De inhoud was eigenlijk wel prima. Het zag er qua design erg goed uit, en het is ook fijn te lezen. Daar is dus niks mis mee. Ook de recepten die in het boek staan, zijn makkelijk te maken zonder veel ingrediënten. De meeste ingrediënten heb je thuis wel ergens staan, en zijn in iedere supermarkt verkrijgbaar. Ook smaken de gerechten lekker. Ik moet eerlijk toegeven dat ik mezelf ook een stuk gezonder voelde nadat ik 20 dagen deze recepten heb gevolgd. Toen ik na deze 20 dagen op de weegschaal ging staan, was ik iets afgevallen, maar niet veel. Dat is echter ook niet mogelijk in slechts 20 dagen. Wanneer je dit boek dus langer gebruikt, zul je zeker weten wat kilo’s kwijt raken.

Echter vind ik het product wel aan de dure kant. ‘Normaal gesproken’ zou het boek €249,- kosten, maar het is uiteindelijk ’tijdelijk’ afgeprijsd naar €49,-. Dit is natuurlijk gewoon een marketing stunt, gezien het boek altijd 49 euro kost. Ook zouden de bonussen die je er bij krijgt een totale waarde van 48 euro vertegenwoordigen, wat natuurlijk onzin is. Ik vind zelfs €49 voor dit boek te veel. Er zijn veel goedkopere alternatieven.

LEES OOK: Droog Trainen Protocol Mannen Review: OPLICHTING?!

Wil je het boek toch kopen? Omdat ik het aan de dure kant vind, krijg je er van mij een GRATIS e-book bij waarin ik je tips geeft voor een strakke buik. Dit boek is geschreven door Fitness Meester en geven wij gratis weg als je via onze link (rode knop hieronder) het boek ’20 Dagen Suikervrij’ koopt.Na aanschaf van het boek kun je een mail naar info@fitnessmeester.nl sturen met een screenshot van het aankoopbewijs. Hierna zal ik het e-book zo snel mogelijk naar je toesturen.

Picture of Peter van der Schoot
Peter van der Schoot
Al 12 jaar lang ben ik actief in de wereld van fitness en gezonde voeding. In deze tijd heb ik veel ervaring opgedaan, en deze kennis wil ik graag delen op Fitness Meester. Heb je vragen? Laat dan even een reactie achter, dan reageer ik zo snel mogelijk.
Anderen bekeken ook..
Nieuwste berichten
Inhoud

Gratis e-book met 10 effectieve tips voor een sixpack!

Je bent er bijna...
Compleet 60%

Geef ons je e-mail adres en wij versturen je GRATIS het e-book ’10 effectieve tips voor een sixpack’!

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.